Η φιλοσοφία μας

ΜΙΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΕΥΖΩΙΑ!

Το γυμναστήριο Caestus δημιουργήθηκε με αγάπη για τον αθλητισμό και πάθος για τη μετάδοση της αθλητικής κουλτούρας στο ευρύ κοινό. Η λατινικής προέλευσης ονομασία Caestus αντιπροσωπεύει την ισχυρή θέληση για την επίτευξη των επιστημονικών και αθλητικών μας στόχων. Άποψή μας είναι ότι η άσκηση είναι ο ευκολότερος, οικονομικότερος και φυσικότερος τρόπος για να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας και είναι για όλους!

Στόχος μας είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης και υγείας των ασκούμενων παράλληλα με την αποκατάσταση πιθανών μυοσκελετικών προβλημάτων. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε τη μακροχρόνια πορεία τους στον αθλητικό χώρο και για το λόγο αυτό συνδυάσαμε ιδανικά τα προγράμματα PILATES με δυναμικές, λειτουργικές FITNESS προπονήσεις διαλειμματικού τύπου.

Εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και Φυσικοθεραπευτών σας προσφέρουν τη δυνατότητα συμμετοχής σε προγράμματα άσκησης, υπό την επίβλεψη και καθοδήγησή τους, βασισμένα στις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους!

Εμπιστευθείτε τους ειδικούς του Caestus να σας καθοδηγήσουν!

Η γυμναστική είναι ανώτερη από την ιατρική διότι είναι προτιμότερο να έχει κανείς υγεία, παρά να προσπαθεί να την ανακτήσει και επιφέρει την αρμονία του φυσικού κάλλους που δεν προέρχεται από επίπλαστες μεθόδους.

Σωκράτης, Γοργίας 464 π.χ.